Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بررسی‌های مختلف نشان دهنده خواص متعدد عصاره میوه آووکادو و لزوم گنجاندن آن در رژیم غذایی است.

سایت "مدیکال دیلی" در مطلبی جدید به بررسی برخی از فوائد مهم روغن آووکادو برای سلامتی پرداخته‌ است:

سلامت قلب

جایگزین کردن کربوهیدرات‌های غذایی با چربی‌های تک‌زنجیره‌ای غیراشباع به کاهش فشار خون کمک کرده، سطح لیپید را عادی ساخته و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجاییکه روغن آووکادو سرشار از این ترکیب است می‌تواند جایگزین سالم‌تری نسبت به دیگر روغن‌ها باشد.

جذب بهتر مواد مغذی

استفاده از روغن آووکادو جذب مواد مغذی حلال در چربی از قبیل کاروتنوئیدها را بهبود می‌دهد. همچنین کاروتنوئیدهایی از قبیل لوتئین، بتاکاروتن و آلفا کاروتن در کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های چشمی و برخی انواع سرطان‌ها موثر است.

افزایش سطح کلسترول خوب

عصاره آووکادو حاوی اسید اولئیک تک‌زنجیره‌ای غیر اشباع است که به افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) و کاهش سطح کلسترول بد (LDL) کمک می‌کند. افزودن این روغن به مواد غذایی مصرفی به دلیل دارا بودن ترکیب‌ها و مواد مغذی در بهبود سلامت سیستم قلبی عروقی موثر است.

سلامت استخوان‌ها

روغن آووکادو در درمان بیماری‌هایی که مفاصل را درگیر می‌کند نقش دارد. این روغن درد مفصل و ورم را در مبتلایان به آرتریت روماتوئید یا استئوآرتریت تسکین می‌دهد.

پوست

از دیگر فوائد روغن آووکادو تاثیر آن در درمان بیماری پسوریازیس در طولانی مدت است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سلامت قلب آووکادو سلامت استخوان ها روغن آووکادو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۲۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره

به گزارش خبرگزاری مهر، توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تأمین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.

اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی ذی ربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد.

در این جلسه، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه‌های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم‌ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است.

دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و هم چنین وظایفی که هر یک از دستگاه‌های اجرایی ذیربط بر عهده دارند را در سال جاری با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 6098801 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • با 7 بمب منیزیم آشنا شوید