Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-07@14:37:59 GMT

تقویت موها با این روغن پرخاصیت

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۷۴۹۵۳

در حالیکه مزایای خوردن آووکادو برای سلامتی به خوبی شناخته شده است، مطالعات جدید به طور متمرکز نشان می‌دهد که روغن آووکادو می‌تواند برای تقویت و سلامت موها موثر باشد.به گزارش بلاغ،به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس تحقیقات با استفاده از برخی انواع روغن‌های گیاهی برای پوست سر می‌توانید فولیکول‌های مو را بپوشانید تا از آسیب دیدن پایه‌های مو و شکستن مو بعد از رشد جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روغن آووکادو به دلیل ترکیبات خاص خود می‌تواند گزینه‌ای مناسب جهت تقویت و درمان موها بوده و از این حیث مزایای زیر را دارد:

۱ـ کاهش شوره سر:

پوست خشک و پوسته پوسته سر می‌تواند با ماساژ آن توسط روغن قبل از شست و شو و استفاده از نرم‌کننده درمان شود. روغن آووکادو گزینه‌ای مناسب برای ماساژ پوست سر بوده که با مرطوب کردن آن شوره سر را کاهش می‌دهد.

۲ـ جلوگیری از شکستن مو:

گاهی موها به دلایل متعددی خشک و شکننده می‌شوند که پوشاندن آنها با یک لایه نازک از روغن آنها را انعطاف‌پذیرتر کرده و از شکستن موها به هنگام شانه زدن یا بستن آنها جلوگیری می‌کند. اگرچه روغن آووکادو نمی‌تواند موهای شکسته را درمان کند اما با چرب کردن رشته‌های مو می‌تواند از شکستن آنها جلوگیری کند.

۳ـ باز کردن گره‌های مو:

استفاده از روغن آدوکادو در انتهای موها می‌تواند به باز کردن گره‌های آن کمک کند. کمی روغن آووکادو به انتهای موهای خود بزنید و به آرامی از پایین مو شروع به شانه زدن کنید تا گره از موهایتان باز شود.

۴ـ محافظت از مو در برابر آسیب‌ها:

آسیب‌های محیطی از جمله آلودگی، نور خورشید، آب دریا و کلر، "شفت" مو (قسمتی از مو که از پوست خارج شده و قابل رویت است) را از بین می‌برند. قبل از شنا کردن در دریا یا آفتاب گرفتن موهای خود را با لایه‌ای نازک از روغن آووکادو بپوشانید. اگر موهای بلندی داریم برای جلوگیری از رسیدن روغن به پوست سر موهای خود را جمع کنید یا ببافید.

روغن آووکادو را می‌توانید به شیوه‌های زیر استفاده کنید:

۱ـ ماساژ پوستی:

برای درمان شوره سر به طور منظم پوست سر خود را با روغن آووکادو ماساژ دهید. مقداری از روغن را گرم کنید و پس از جدا کردن موها، روغن را با استفاده از حرکات کوچک و دایره‌ای روی پوست سر خود ماساژ دهید. برای مدت کوتاهی برای جذب بیشتر روغن روی پوست سر صبر کنید و سپس با شامپوی همیشگی خود سرتان را شست و شو دهید.

۲ـ ماسک مو:

آووکادو و روغن آن می‌تواند موها را براق کرده و به سلامت و درخشندگی مو کمک کند. یک آووکادو را پوست کنده و نصف آن را در یک کاسه له کنید. یک قاشق غذاخوری عسل و یک زرده تخم‌مرغ به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن آن را روی موهای تمیز و نم‌دار برای ۳۰ دقیقه بگذارید، سپس موها را به طور کامل شسته و خشک کنید. از این روش درمانی هر دو هفته یک بار استفاده کنید.

۳ـ نرم‌کننده:

شست و شوی موها با شامپو می‌تواند موها را خشک کند. استفاده از روغن آووکادو به ویژه در افرادی با موهای خشک و آسیب دیده به عنوان یک نرم‌کننده قوی می‌تواند بسیار مفید واقع شود. پس از شست و شوی موها با شامپو کمی روغن آووکادو را با انگشتان خود از ریشه موها به سمت نوک موها ماساژ داده و این عمل را چندین بار تکرار کنید. پس از مدت کوتاهی موها را با آب گرم شست و شو دهید.

اگرچه آلرژی به آووکادو مانند دیگر مواد غذایی آلرژی رایجی نیست اما برای اطمینان بیشتر قبل از استفاده از آن مقدار کمی از روغن آووکادو را روی پوست خود امتحان کنید و در صورت ایجاد قرمزی یا ناراحتی در پوست اطراف آن استفاده از آن را متوقف و روغن دیگری را جایگزین کنید.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، موها بخشی مرده از بدن محسوب می‌شوند و به همین دلیل نمی‌توانند مانند پوست مواد مغذی را جذب کنند و تاثیرات انواع روغن روی آنها موقتی است.

اما استفاده از آووکادو و روغن آن در رژیم غذایی می‌تواند به حفظ رطوبت و سلامت مو کمک کند و استفاده از آن به شکل ماسک یا نرم‌کننده به حفظ درخشندگی موها کمک می‌کند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۴۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • بهترین روش های صافی و احیای مو در سال 2024
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • (ویدئو) پوست الکترونیکی که دقت لمس آن درست مانند پوست انسان است!
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست